Ευχές συλλόγου καθηγητών ΓΕΛ ΔΕ Σαπών

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία λόγω της πανδημίας του covid-19 και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Θερμές ευχές στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά – παρά την πολύ δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία – την επιτυχία των παιδιών τους, που στάθηκαν κοντά στους μαθητές-παιδιά τους, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ? αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο και σταδιοδρομία σε όλους!!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ