Βράβευση νικητή σε διαγωνισμό λογότυπου σχολείου

Το σχολείο μας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στην συμμετοχή τους σε σχολικές δραστηριότητες και την ανάπτυξη μεταξύ τους ευγενούς άμιλλας προκήρυξε διαγωνισμό με βραβείο για την δημιουργία λογότυπου για το σχολείο. Στους μαθητές των τάξεων έγινε ενημέρωση/εκπαίδευση (παρουσίαση) πάνω στο θέμα των λογότυπων (τι αντιπροσωπεύουν, τα είδη, την αποστολή κτλ) ενώ ορίστηκαν ημερομηνίες και επιτροπή παραλαβής και αξιολόγησης των προτάσεων.

Με την λήξη του διαγωνισμού για δημιουργία λογότυπου για το σχολείο μας έγινε απολογισμός της συμμετοχής και αξιολογήθηκαν οι υποβληθείσες προτάσεις.

Συμμετείχαν οι:

  1. Κιαμήλ Κιαμήλ Α2
  2. Μολλά Μουσταφά Σελμά Α2 – Νικήτρια
  3. Τερμιτζίδης Πέτρος Α3
  4. Σαμπάτζε Ρουσλάν Α3
  5. Τοπάλ Αμέτογλου Μπεϊζά Β3
  6. Φωτακάκης Ευστάθιος Γ3

Οι προτάσεις αξιολογήθηκαν από την επιτροπή των καθηγητών με βάση την πρωτοτυπία, την καλαισθησία και τον συμβολισμό που περιείχαν. Μέσω ψηφοφορίας συγκέντρωσαν κάθε μία ξεχωριστή βαθμολογία. Η υποψηφιότητα με την μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν αυτή της Μολλά Μουσταφά Σελμά μαθήτριας του Α2 προερχόμενη από το χωριό Χλόη. Η δημιουργία της ξεχώρισε συνολικά για την πρωτοτυπία, καλαισθησία και συμβολισμό.

Συνολικά οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν οι ακόλουθες

Η ανακοίνωση του νικητή και βράβευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην γιορτή 25ης Μαρτίου 1821 που θα γινόταν Παρασκευή 23 Μαρτίου. Εξαιτίας όμως κακών καιρικών συνθηκών δεν παρεβρίσκονταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν (δεν ήρθαν λεωφορεία από όλα τα χωριά στα ορεινά λόγω χιονιών). Αντί οπότε της 23ης η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν έπαινο και αναμνηστικό δώρο (κάρτα SD) ενώ η νικήτρια Σελμά (Μολλά Μουσταφά Σελμά μαθήτρια του Α2) παρέλαβε το “μεγάλο” δώρο (Tablet 10” 4g) υπό τον ήχο επευφημιών των συμμαθητών της.

Θα ακολουθήσει ψηφιοποίηση του λογότυπου το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χρήσεις στο σχολείο (πχ σε αφίσες, μπλουζάκια κτλ).

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια και θα επιδιώξουμε στο μέλλον να υπάρχουν και άλλες ανάλογες δράσεις με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.